Search
sâmbătă 22 septembrie 2018
  • :
  • :

Un tânăr din Moldova strânge bani pentru sărmani, de ziua lui

Un tânăr din Moldova a decis să-şi sărbătorească ziua de naştere ajutând semenii loviţi de soartă.

Este vorba despre Ion Andronache, cel care a lansat primul video blog ortodox din R. Moldova. Luni, 5 februarie, de ziua lui, acesta a lansat o campanie inedită de Facebook. Şi-a propus să adune 1000 de euro pe care să-i ofere mai apoi persoanelor nevoiaşe din satul Ghidighici. Până la acest moment, a strâns 599 de euro.

În evenimentul creat de Facebook, Ion Andronache a scris:

La 5 februarie, îmi sărbătoresc ziua de naștere. În loc de chef și mese întinse cu bucate, am hotărât cu banii economisiți și colectați să ajut persoanele nevoiașe din satul Ghidighici, alături de voluntarii parohiei ortodoxe din localitate.

Fiecare din noi la ziua de naștere primim sute, poate chiar mii de mesaje de felicitare de la prietenii de pe facebook. Mulți poate ar vrea să ofere și un cadou simbolic, alții chiar o fac. Nu vreau distracții, nu vreau cadouri. Vreau ca noi toți împreună să facem pentru unii oameni viața să fie mai bună.

„Căci flămând am fost şi Mi-aţi dat să mănânc; însetat am fost şi Mi-aţi dat să beau; străin am fost şi M-aţi primit; Gol am fost şi M-aţi îmbrăcat; bolnav am fost şi M-aţi cercetat; în temniţă am fost şi aţi venit la Mine.” (Matei 25,35-36)

Dacă doriţi să vă alăturaţi acestei initiative nobile, puteţi dona pe Facebook, AICI (click).
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *