Search
joi 19 iulie 2018
  • :
  • :

Treburi gospodăreşti puse la punct pentru sezonul festival

chiPrimăria municipiului Chişinău informează că săptămâna trecută au fost finalizate lucrările de pregătire a locurilor de odihnă și agrement din capitală pentru perioada de vară.

Potrivit lui Eliferie Haruţă, şef al Asociaţiei de gospodărire a spaţiilor verzi, lucrări de amenajare au fost executate în parcuri, scuaruri, pădurile-parc și pe plajele bazinelor acvatice din sectoarele orașului.

În parcuri și pădurile-parc au fost reparate și vopsite băncile (2930 obiecte) și coșurile de gunoi (1139 unități), este amenajat teritoriul pentru containerele pentru deșeuri (2 locații), sunt curățite și reamenajate izvoarele (16 obiecte) și renovate podurile și podețele (4 obiecte). La necesitate, au fost reparate și vopsite elementele la unele terenuri de joacă pentru copii (30 locații).

De asemenea, a fost schimbat nisipul şi amenajate plajele urbane din parcurile „Râșcani”, „Valea Trandafirilor și „La Izvor”. Pe plaje au fost puse în funcţiune apeductele și țâșnitoarele de apă (200 unități), au fost reparate cabinele de schimb (25 unități) și cele de duș (13 unităţi).

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *