Search
sâmbătă 22 septembrie 2018
  • :
  • :

Oportunități de studiu la peste 500 instituții de peste hotare

Tinerii din Republica Moldova vor fi informați despre oportunitățile de studiu la peste 500 de instituții de învățământ de peste hotare, transmite MOLDPRES.

Acțiunea se va desfășura vineri, 8 decembrie. Astfel, reprezentanții din București ai companiei internaționale de consultanță educațională – IntegralEdu vor veni la Chișinău pentru a prezenta oportunitățile de studii preuniversitare și universitare, precum și o paletă largă de programe de EduTabere oferite de instituții de învățământ din întreaga lume.

„Datele pe care le-am înregistrat în ultimii ani ne arată un interes tot mai ridicat din partea publicului din Republica Moldova pentru studiile în țările vestice, motiv pentru care am și decis să organizăm această întâlnire la Chișinău. În cadrul acestui eveniment vom prezenta programele de studiu oferite de școlile și liceele din străinătate, etapele pregătitoare pe care un tânăr trebuie să le parcurgă pe durata studiului liceal pentru a fi admis cu succes la universitate, vorbindu-le, de asemenea, și despre programele de EduTabere din portofoliul IntegralEdu”, a spus Teodora Răducanu, manager al Departamentului de Studii Gimnaziale și Liceale în cadrul IntegralEdu.

timpul.md

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *