Search
sâmbătă 22 septembrie 2018
  • :
  • :

Dodon SUSPENDAT a TREIA oară

Igor Dodon a fost suspendat a treia oară. De data acesta i se trage de la refuzul de a promulga legea „anti-propagandă”.

Iată ce scria preşedintele Dodon, ieri, pe contul personal de socializare: „Consider că ea (legea) atentează la principiile democrației și încalcă în mod direct drepturile fundamentale ale omului, garantate de Constituție și Convenția Europeană a Drepturilor Omului și anume: dreptul la libertatea de exprimare, libertatea presei, libertatea de opinie ș.a.”.

Prin aceste modificări se „interzice transmisia programelor de televiziune și radio cu conținut informativ, informativ-analitic, militar și politic altele decât cele produse în statele membre ale UE, SUA, Canada și în statele care au ratificat Convenția Europeană cu privire la televiziunea transfrontalieră” fiind afectată în mod direct Rusia, nota evz.ro.

Reamintim faptul că Dodon a mai fost suspendat de două ori: Prima oară, Dodon a fost suspendat atunci când a refuzat repetat candidatura lui Eugen Sturza la funcția de ministru al Apărării, iar acum câteva zile, Curtea Constituțională i-a suspendat atribuțiile președintelui pe tema numirii mai multor miniștri din guvernul Filip.

evz.ro
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *