Search
joi 19 iulie 2018
 • :
 • :

Consultaţii prin telefon. Apelează linia fierbinte a Ministerului Sănătăţii

consultații-medicale-2Pentru a fortifica asistenţa informaţională a populaţiei Ministerul Sănătăţii deschide a doua linie telefonica: 0 800 71010 ce va funcţiona în zilele de lucru, între orele 8.00-18.00.

Numărul de telefon  72 10 10 va funcţiona în continuare pentru a răspunde la întrebările populaţiei legate de acordarea asistenţei medicale în cadrul instituţiilor medico-sanitare publice (24 de ore).

Toate întrebările ce se referă la modul de eliberare a poliţelor de asigurare obligatorie de asistenţă medicală le adresaţi la tel. 22 31 41 şi numărul verde apel gratuit 0800 81633  Compania Naţională de Asigurări în Medicină (linia verde funcţionează pe parcursul a 24 de ore).

Compania Naţionale de Asigurări în Medicină nemijlocit se ocupă de eliberarea poliţelor de asigurare, iar specialiştii ei vă vor oferi răspunsuri competente despre modul de eliberare a poliţelor de asigurare.

Încă din ianuarie, atât pacienţii, cât şi medicii din Republica Moldova au pus la dispoziţie un număr cu apel gratuit 0800 800 885 – pe care să îl folosescă cu încredere atunci când întâmpină diverse probleme legate de interesele lor medicale.
9 comentarii la “Consultaţii prin telefon. Apelează linia fierbinte a Ministerului Sănătăţii

 1. Tina

  Buna seara ,
  Îmi Spune-ți va rog, la ce număr sa sun pentru informații și suport dacă nici un număr indicat pe site nu îmi da accesul sa vorbesc cu cineva. Ori nu mi se Răspunde, ori mi se zice ca e număr inexistent.
  Am nevoie de suport urgent.
  Mulțumesc.
  O seara frumoasa

  Raspunde
 2. Olga

  Buna seara .. am asa o intrebare un cunoscut sa internat astazi in spital in sectia de terapie intensiva orasul Soroca… are probleme cu inima si este pensioner.. dupa ce sa internat i sa dat lista de medicamene ce trebuea so procuram… dintre care era si siringi , sisteme pentru picuratori si picuratorile cu frizrastfor si injectii… intrebarea mea este ((( ce se include in internare??? De ce trebue absolut totul de procurat???

  Raspunde
  1. Oleg

   Pai in asta si consta. Ca sa nu raspuda nimeni. Ministerul sanatatii este la fel coruptionat ca si alte ministsre. Mulgere de bani din oameni. Daca si te interneaza la spital te lecuesc in maxim 10 zile. Ce medicina super avem in cinci zile te fac sanatos. Te duci la medici de familie ca teai imbolnavit siti spun za te programezi peste vreo trei zile. In astea trei zile ori iti trece ori dai duba. Deam asa batae de joc de oameni nu mai este nicaeri. Numai in moldova. Nui minister al sanatatii dar minister de ingropare a oamenilor.

   Raspunde
  2. Elena

   Dragă Olga
   În ţara noastră nimeni nu are frică de nimeni! Numai Dumnezeu le va pune pe toate la locurile lor. În viaţă este scară de ridicare şi de coborîre…Nu ai cui te adresa, e trist de tot…

   Raspunde
 3. Olga Demian

  Salutare !Imi doresc nespus de mult ca acest mesaj sa fie auzit.Mămica mea Demian Maria din satul Şerpeni Anenii Noi a fost spitalizată in ajunul Anului Nou in spitalul raional unde sa aflat mai mult de 10 zile .Cosmarul si replicile urite din partea medicilor neurologi.D.Buceațchi si D.doctor Preoteasa şef de sectie unde sa mai văzut ca pacientul fiind in stare gravă si cerind ajutorul dom.Preoteasa ia zis ce tea „”chidanit Buceațchii acum ai sa te duci la Morgă oare in asa mod se vorbeste cu pacientii care cer ajutor dar nici nu sa uitat macar la ea a ieşit pe uşă si ia raspuns cu un tot foarte urit .Cind a fost spitalizata a mers ea pe picoarele dar am aduso acasa caci nici nu putea merge au inceput sai amurțeasca jumatate de corp .Ma intreb oare citi oameni neajutorati sarmanii cu diagnozele false au decedat si pina astazi numai ei „”Medicii”””stiu .Cum au putut sa dea juramintul ca vor face tot posibilul de a salva vieti omenesti

  Raspunde
 4. Nina

  Buna ziua spuneti va rog de cind a esit asa lege ca daca copilu meu inplineste doi ani eu trebuie sa restitui suma inapoi!!!r.Cimislia.

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *