Search
luni 22 ianuarie 2018
 • :
 • :

Consultaţii prin telefon. Apelează linia fierbinte a Ministerului Sănătăţii

consultații-medicale-2Pentru a fortifica asistenţa informaţională a populaţiei Ministerul Sănătăţii deschide a doua linie telefonica: 0 800 71010 ce va funcţiona în zilele de lucru, între orele 8.00-18.00.

Numărul de telefon  72 10 10 va funcţiona în continuare pentru a răspunde la întrebările populaţiei legate de acordarea asistenţei medicale în cadrul instituţiilor medico-sanitare publice (24 de ore).

Toate întrebările ce se referă la modul de eliberare a poliţelor de asigurare obligatorie de asistenţă medicală le adresaţi la tel. 22 31 41 şi numărul verde apel gratuit 0800 81633  Compania Naţională de Asigurări în Medicină (linia verde funcţionează pe parcursul a 24 de ore).

Compania Naţionale de Asigurări în Medicină nemijlocit se ocupă de eliberarea poliţelor de asigurare, iar specialiştii ei vă vor oferi răspunsuri competente despre modul de eliberare a poliţelor de asigurare.

Încă din ianuarie, atât pacienţii, cât şi medicii din Republica Moldova au pus la dispoziţie un număr cu apel gratuit 0800 800 885 – pe care să îl folosescă cu încredere atunci când întâmpină diverse probleme legate de interesele lor medicale.
3 comentarii la “Consultaţii prin telefon. Apelează linia fierbinte a Ministerului Sănătăţii

 1. Tina

  Buna seara ,
  Îmi Spune-ți va rog, la ce număr sa sun pentru informații și suport dacă nici un număr indicat pe site nu îmi da accesul sa vorbesc cu cineva. Ori nu mi se Răspunde, ori mi se zice ca e număr inexistent.
  Am nevoie de suport urgent.
  Mulțumesc.
  O seara frumoasa

  Raspunde
 2. Olga

  Buna seara .. am asa o intrebare un cunoscut sa internat astazi in spital in sectia de terapie intensiva orasul Soroca… are probleme cu inima si este pensioner.. dupa ce sa internat i sa dat lista de medicamene ce trebuea so procuram… dintre care era si siringi , sisteme pentru picuratori si picuratorile cu frizrastfor si injectii… intrebarea mea este ((( ce se include in internare??? De ce trebue absolut totul de procurat???

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *