Search
sâmbătă 22 septembrie 2018
  • :
  • :

Cei mai destoinici polițiști de frontieră vor fi decorați cu Bereta de Onoare!

Joi, 31 mai 2018, începând cu ora 09.00, pe teritoriul Centrului de instruire Zagarancea, Ungheni, se va desfășura etapa finală a concursului „Bereta de Onoare a Poliţiei de Frontieră”.

Competiția prevede testarea capacităților de reacție în diferite situații, dar și a spiritului de echipă, pentru cei 32 de polițiști de frontieră, calificați în finală. O premieră a concursului este participarea doamnelor, angajate a Poliției de Frontieră.

Participanții vor avea de parcurs un traseu cu lungimea de șase km, fiind supuși diferitor probe, printre care: târâș, trecerea fluxului de apă, trageri din PM și AK-74, transportarea încărcăturii cu muniții sau a unui coleg rănit, lupte corp la corp etc.

Pentru jurnaliștii care vor da curs invitației, Poliția de Frontieră va pune la dispoziție un mijloc de transport. Deplasare spre localitatea Zagarancea va avea loc la ora 06.00, de la sediul instituției, strada Petricani 19. Rugăm reprezentanții mijloacelor de informare în masă, interesați de eveniment, să anunțe participarea la numerele de telefon: 022 259-744 sau 060 202 446 ofiţer de presă, Raisa Novițchi.

Bereta de Onoare a Poliției de Frontieră este un însemn al excelenței profesionale ce se acordă ofițerilor și subofițerilor cu rezultate deosebite în misiunile de serviciu, nivel înalt de pregătire, respectă standardele de integritate și conduită de care trebuie să dea dovadă polițiștii de frontieră în activitatea cotidiană.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *